Tuesday, March 8, 2011

My breasts and I say FUCK YOU

SO...

I WOULD JUST LIKE TO SAY TO THE FUCKING MAGGOT-COVERED SPOOGE SWALLOWING LIMPDICK ASSBRAIN WHO DECIDED TO SEND ME A MESSAGE TODAY SAYING THE FOLLOWING:

"I have been viewing your pictures on FB for awhile now and I have to say, you have a great face but you would do well will a boob enhancement. You look ok, but would be hotter with bigger tits."

A BIG FUCK YOU.

THE FACT THAT I HAD TO TAKE TIME OUT OF MY DAY TO FIND YOUR ASS, AND FIND OUT HOW WE WERE CONNECTED AND ELIMINATE THOSE 'UNKNOWNS' AS WELL AS YOUR SORRY ASS, ALONG WITH DEALING WITH THE EMOTIONAL AND PSYCHOLOGICAL FLASHBACKS YOU INDUCED...HAS LEFT ME WASTING WAAAAAAY TOO MUCH TIME ON A FUCKING PRICK LIKE YOU.

I WILL SAY BRAVO TO YOUR GETTING MY ATTENTION AND CONTROLLING MY THOUGHTS AND ATTITUDE FOR A FEW HOURS. IN THAT INSTANCE, YOU HAD A SMALL VICTORY.

BUT THE FACT YOU COULD ONLY HOPE TO EVEN WISH TO GET NEAR ME FOR A FEW SECONDS, AND EVEN THEN, I WOULD STILL BE TOO GOOD FOR YOU, IS MY VICTORY, DICKWEED.

YOU ARE GONE NOW, AND ALTHOUGH I AM SENDING THIS TO YOU...YOU CANNOT CONTACT ME (AHHH THE SWEET VICTORY OF HAVING FRIENDS IN I.T.)

EAT SHIT, AND I HOPE YOU DREAM ABOUT MY 32 (ALMOST B'S)

LMS

4 comments:

  1. That's my girl, Lisa.... Brain thinks that the first thing that we are going to do is to eradicate dumbass fuckwads who don't have the ability to acknowledge and admire beauty in the most pure and ravishing way that God could have presented it to us.... To said dumbasses, good riddance

    ReplyDelete
  2. Well I think you fine the way you are. Keep ur head up girl

    Chris Ortiz aka RC

    ReplyDelete
  3. What an oaf! Obviously no class and certainly no taste in beautiful women.

    ReplyDelete